Freundschaftsspiel mit der Joan-Miró / φιλικό με το σκακιστικό τμήμα του Joan Miró

Freundschaftsspiel mit der Joan-Miró Grundschule

Am 31. März 2017 besuchte uns die Schach-AG der Joan-Miró SESB-Grundschule (Deutsch-Spanisch) für ein Freundschaftsspiel. Wir haben uns sehr über die Anfrage gefreut. Es war eine sehr gute Gelegenheit Erfahrungen zu sammeln und mit Schülerinnen und Schüler einer anderen SESB-Schule in Kontakt zu kommen. Für die Kinder der

Joan-Miro

Joan-Miró war es eine gute Gelegenheit Partien mit Uhren zu spielen und sich somit auf das SESB-Schulschachturnier vorzubereiten.

Auf beiden Seiten waren 12 Spielerinnen und Spieler am Start. Es kam zu mehreren Partien untern den Kindern. Da der Leistungsvergleich nicht im Fokus stand gibt es auch keinen genauen Endstand.

Am Ende des Freundschaftsspiels spendierten uns unsere Gäste ein Eis und wir waren uns alle einig dass wir dieses Treffen wiederholen möchten.

Στις 31 Μαρτίου, μας επισκέφτηκε το σκακιστικό τμήμα του Joan Miró SESB δημοτικό σχολείο μας (Γερμανικά-Ισπανικά) για έναν φιλικό αγώνα. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλα τα παιδιά που παίξαν να αποκτήσουν εμπειρία και να έρθουν σε επαφή με μαθητές άλλου ευρωπαικού Σχολείου SESB. Για τα παιδιά του Joan Miró, ήταν μια καλή ευκαιρία να παίξουν με ρολόγια και έτσι να προετοιμαστουν για το μεγάλο τουρνουά Ευρωπαικών Σχολείων SESB.

Κάθε πλευρά κατέβασε 12 παίκτες. Τα παιδιά παίξανε πολλές παρτίδες μεταξύ τους και αφού στο επίκεντρο δεν ήταν η σύγκριση των επιδόσεων, δεν υπάρχει και ακριβής τελικό σκορ.

Στο τέλος του φιλικού αγώνα οι νέοι μας φίλοι μας κεράσανε ένα παγωτό και όλοι συμφώνησαμε ότι θέλουμε να επαναλάβουμε αυτή την συνάντησή μας.